Priručnik Leen Bakker 44152358 Rolo sjenilo

Treba vam priručnik za Leen Bakker 44152358 Rolo sjenilo? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 5.08 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Leen Bakker 44152358 Rolo sjenilo i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Leen Bakker proizvodom?
Da Ne
0%
100%
4 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Moja se roleta ne navlači ravnomjerno, što mogu učiniti s tim? Potvrđeno
Važno je da je rolo zavjesa postavljena u potpunosti u ravnini. Ako roleta nije postavljena u ravnini, roleta se neće ravnomjerno namotati. Također, prilikom razvlačenja rolete, kopča koju povučete treba biti u sredini rolete kako bi se ravnomjerno razvaljala.

Ovo je bilo korisno (272)
Želim ukloniti drveni tipl sa svog proizvoda Leen Bakker, ali ne mogu ga izvaditi. Što da napravim? Potvrđeno
Najbolje je upotrijebiti kliješta i laganim pritiskom ukloniti tipli. Nemojte prejako stiskati jer će u suprotnom tipli izgubiti prijanjanje.

Ovo je bilo korisno (21)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Leen Bakker.