Priručnik LG GR-W141BXG Ormarić za vino

Treba vam priručnik za LG GR-W141BXG Ormarić za vino? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 36.42 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda LG GR-W141BXG Ormarić za vino i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim LG proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li čuvati crveno i bijelo vino u istom ormariću za vina? Potvrđeno
Da. Crveno i bijelo vino poslužuju se na različitim temperaturama, no idealna temperatura za čuvanje ista je, odnosno 12 °C.

Ovo je bilo korisno (201)
Ako želim da moj hladnjak-zamrzivač bude hladniji, trebam li odabrati višu ili nižu postavku? Potvrđeno
Kod većine zamrzivača s višim postavkama veće podešavanje znači da će se stroj jače hladiti. S nižom postavkom, stroj će se hladiti manje tvrdo, a temperatura u hladnjaku i zamrzivaču bit će viša.

Ovo je bilo korisno (118)
Kupio sam novu vitrinu za vino, mogu li je odmah uključiti? Potvrđeno
Ne, vitrina za vino mora stajati u uspravnom položaju najmanje 4 sata prije nego što se može uključiti. To je zato što se tekućina za hlađenje treba taložiti.

Ovo je bilo korisno (114)
Koliko treba da moj hladnjak dosegne zadanu temperaturu nakon što ga uključim? Potvrđeno
To ovisi o veličini, starosti i modelu hladnjaka. Može potrajati nekoliko sati do 24 sata dok hladnjak ne dosegne zadanu temperaturu. Postupak se može ubrzati stavljanjem nekvarljive robe u hladnjak. Temperatura u hladnjaku ne može se pravilno izmjeriti osjećajući zrak iznutra. Najbolji način da se utvrdi je li hladnjak postigao zadanu temperaturu je da u hladnjak stavite čašu vode s termometrom.

Ovo je bilo korisno (73)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Priručnik LG GR-W141BXG Ormarić za vino