Priručnici za Električne četkice za zube

U nastavku možete vidjeti sve marke Električne četkice za zube čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koliko često i koliko dugo trebam prati zube? Potvrđeno
Preporučljivo je prati zube barem 2 puta dnevno najmanje 2 minute. Mnoge električne četkice za zube opremljene su značajkom koja označava ove 2 minute.

Ovo je bilo korisno (23)
Perem zube dva puta dnevno, ali i dalje patim od neugodnog zadaha, zašto je to tako? Potvrđeno
Loš zadah ne uzrokuju samo ostaci hrane na zubima ili upaljene desni. Bakterije na jeziku i suha usta također mogu uzrokovati loš zadah.

Ovo je bilo korisno (10)
Je li četkanje električnom četkicom bolje od četkanja ručno? Potvrđeno
Električne četkice za zube puno su bolje u uklanjanju naslaga nego ručno četkanje. Mnogo električnih četkica za zube također pomaže u određivanju vremena četkanja, pomažući postići bolji rezultat.

Ovo je bilo korisno (8)
Mogu li koristiti električnu četkicu za zube pod tušem? Potvrđeno
To ovisi o marki i modelu. Uvijek to provjerite unaprijed kako biste osigurali svoju sigurnost i nemojte to činiti ako četkica za zube nije za to prikladna.

Ovo je bilo korisno (2)
Od koje dobi dijete može koristiti električnu četkicu za zube? Potvrđeno
Djeca mogu koristiti električnu četkicu od trenutka kada samostalno mogu držati i koristiti četkicu. Za djecu koristite malu glavu četke s mekanim dlačicama. Za djecu do 5 godina trebali biste koristiti specijaliziranu pastu za zube sa smanjenom količinom fluorida.

Ovo je bilo korisno (2)