Priručnici za Vage

U nastavku možete vidjeti sve marke Vage čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Moja vaga pokazuje nestvarno malu težinu kad stojim na njoj, zašto je to tako? Potvrđeno

Za najbolji rezultat, vaga bi trebala stajati na tvrdoj ravnoj površini. Kada vaga stoji, na primjer na sagu, to može utjecati na mjerenje.

Ovo je bilo korisno (2509) Čitaj više

Što je BMI? Potvrđeno

BMI je pokrata za indeks tjelesne mase, a izračunava se tako da težinu u kilogramima podijelite sa svojom visinom u metrima. Na primjer, osoba koja ima 70 kilograma i visoka je 175 centimetara ima BMI 22,86. Vrijednost BMI između 18,5 i 25 smatra se zdravom.

Ovo je bilo korisno (1789) Čitaj više

Baterija u mom uređaju je oksidirana, mogu li je i dalje sigurno koristiti? Potvrđeno

Da, uređaj se i dalje može sigurno koristiti. Prvo uklonite oksidirajuću bateriju. Nikad to nemojte koristiti golim rukama. Zatim očistite odjeljak za baterije pamučnom krpom umočenom u ocat ili limunov sok. Ostavite da se osuši i umetnite nove baterije.

Ovo je bilo korisno (763) Čitaj više

Mogu li koristiti vagu s mokrim nogama? Potvrđeno

To ovisi o mjerilu. Kada koristite dijagnostičku vagu, potrebno je da su vam stopala suha kako bi se mjerenja mogla pravilno izvoditi.

Ovo je bilo korisno (460) Čitaj više