Priručnik Paidi Scout Radni stol

Treba vam priručnik za Paidi Scout Radni stol? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 1.38 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Paidi Scout Radni stol i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Paidi proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koja je idealna visina uredske stolice u odnosu na radni stol? Potvrđeno
Da biste postigli optimalan položaj sjedenja, stolica bi trebala biti u visini da su vam stopala ravna na podu, a gornje i donje noge pod kutom od 90 stupnjeva. Dok ste u ovom položaju, dodirnite ključnu kost i pustite da vam ruka visi uz tijelo. Visina vašeg lakta idealna je visina vašeg stola.

Ovo je bilo korisno (105)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Cynthia Alvarado 20-10-2020
Pozdrav, želio bih saznati postoje li lokacije u SAD-u za kupnju novog Paidi stola i zamjenskih dijelova za postojeći model stola Scout? Hvala vam na pomoći.

odgovori | Ovo je bilo korisno (0)(Translated by Google)
Priručnik Paidi Scout Radni stol