Pitanje: Mogu li se na krevetić dodati kotači? ima li ih u trgovini?

Ovo je bilo korisno (0) | Tražio IKEA SUNDVIK Kolijevka
Orlando González 02-06-2023
Krevetić tvornički dolazi bez kotača i koliko znam Ikea nema kotače za taj krevetić. Možete otići u jednu od njihovih trgovina i pitati imaju li set kotača koji se može montirati na njega, uglavnom da biste zadržali jamstvo ako ste ga nedavno kupili.

Ovo je bilo korisno (1) (Preveo Google)
Orlando González 02-06-2023
Ali ako znate da više nije pod jamstvom i pomalo ste majstor ili poznajete nekoga tko jest, možete pokušati kupiti komplet s 4 okretna kotača u željezariji ili slično koji će služiti tom krevetiću. . Samo trebate provjeriti veličinu pravokutnika baze nogu (duljina x širina) kako biste bili sigurni da kotači nisu veći i da se mogu dobro pričvrstiti na tu bazu.

Ovo je bilo korisno (1) (Preveo Google)
Orlando González 02-06-2023
Kotači također ne smiju biti puno manji od podnožja nogu krevetića, inače ne bi izdržali težinu krevetića, ne bi se dobro okretali i postojala bi opasnost od loma ili nezgode! Moja preporuka je da se, ako ih kupujete sami, odlučite za one najkvalitetnije koje jamče trajnost. Recimo, nemam ništa protiv istočnjaka, ali u njihovim je trgovinama općenito kvaliteta, iz vlastitog iskustva, u najmanju ruku upitna.

Ovo je bilo korisno (1) (Preveo Google)

Napišite odgovor na ovo pitanje