Pitanje: Od krevetića sundkiv potreban mi je mali stolić za zajedničko spavanje. Kako bih ga mogao nabaviti? Hvala vam

Ovo je bilo korisno (1) | Tražio IKEA SUNDVIK Kolijevka
Orlando González 07-08-2020
Pitajte u samoj trgovini IKEA da vidite prodaju li vam taj stol ili vam mogu reći gdje možete nabaviti drugi sličan stol. U konačnici, ako ga ne možete nabaviti, mogu vam dati dimenzije ploče i rupe u koje prolaze tiple i vijci, tako da možete zamoliti stolara (ili zatražiti u trgovini Leroy Merlin) da vam napravi jednu. U tom slučaju unesite svoju adresu e-pošte da vam pišemo.

Ovo je bilo korisno (5) (Preveo Google)
Orlando González 07-08-2020
Ono što sam napravio je da sam napravio još 4 rupe (bušilicom) na jednom od rubova dviju čvrstih dasaka (one koje se nalaze na glavi i podnožju krevetića) jednake onima koje mala daska ima na svojim rubovima, da iste visine i iste dubine i promjera, kako bi se mogao postaviti tako da mu gornji rub bude u ravnini (na istoj visini) s gornjim rubom nosača madraca dječjeg krevetića kada se postavi u gornji dio. Tako je opasna rupa prekrivena!

Ovo je bilo korisno (2) (Preveo Google)
Orlando González 07-08-2020
S druge strane, u samom priručniku nalazi se crtež dječjeg krevetića, montiranog s nosačem madraca u gornjem dijelu i onim stolićem u donjem dijelu, koji je precrtan velikim X, što znači da je proizvođač It ne preporučuje ovakvu montažu, pretpostavljam zbog opasnosti od pada bebe, budući da je taj stol u principu namijenjen samo kao komplet za pretvaranje krevetića u krevetić kada dijete poraste, stavljajući i nosač madraca u dio silazi.

Ovo je bilo korisno (1) (Preveo Google)
Orlando González 07-08-2020
Ako napravite onu montažu koju sam prije spomenuo za zajedničko spavanje, riskirate da ćete ostaviti opasan razmak između krevetića i svog kreveta, čak i ako krevetić na bilo koji način vežete za krevet, budući da nosač madraca ne miruje na rubu masivnih dasaka (onih koje nemaju oblik ograde u blizini glave i stopala bebe ili djeteta) ali su rupe na kojima se ovaj oslonac nalazi dalje unutra, jer je koncipirana tako da bočne daske postavljaju se na rubnu rešetku tipa.

Ovo je bilo korisno (1) (Preveo Google)
Orlando González 07-08-2020
Ako ostavite taj razmak i prekrijete ga samo velikim madracem za krevetić, riskirate da će i sam madrac dati s vašom težinom, prilikom podizanja ili ostavljanja bebe u krevetiću, na primjer, ili s težinom sama beba.beba ako se približi krevetu, pa može udariti o rub svog kreveta kada rub madraca kolijevke prođe kroz tu rupu. Iz tog razloga, kako je i moja supruga htjela zajedno spavati s tim krevetićem, izmijenio sam dizajn krevetića. Time se gubi jamstvo.

Ovo je bilo korisno (1) (Preveo Google)

Napišite odgovor na ovo pitanje