Pitanje: Bok tamo, zna li netko za što ti treba "SPILDRA pokrovna ploča za korpus"? Nema podova tako da dobijete svojevrsni "pretinac" / policu. Upravo sam pregledao svoju listu narudžbi i stvarno mi je misterij zašto bi mi spomenuta pokrivna ploča trebala 2x u ormaru (šifra: BVL4RP), iako nisam integrirala ni jednu policu... Ako netko ima ideju, hvala unaprijed!

Ovo je bilo korisno (0) | Tražio IKEA PLATSA Garderobni ormar
Hanno Sennholz 02-03-2021
Naišla sam i na to, vjerojatno su namjenjene samo kao vizualni finiš za GORNJU STRANICU ormarića, tako da ih lako možete pričvrstiti na gornji dio tijela. Citat IKEA: "Postavlja se na niske osnovne elemente - kao pokrovna ploča ili za stvaranje praktične klupe." Prvo sam ih maknuo sa liste narudžbi (automatski ih je dodao planer ormara, ali i za kombinacije ormara preko 2m, tako da nitko ne gleda odozgo niti sjeda...)

Ovo je bilo korisno (6) (Preveo Google)
Mai 26-02-2021
Postavio sam sebi potpuno isto pitanje... Ima li netko odgovor?

Ovo je bilo korisno (0) (Preveo Google)
Katharina 09-04-2021
Prošle godine smo postavili dvije Platsa kombinacije i NISMO kod sebe imali niti jedan od ovih tanjura. Ormarić dobro stoji i dovoljno je stabilan. Naravno, ne znam je li IKEA nešto bitno promijenila u materijalu. Ako je isto kao prije godinu dana, dosta je i bez ovih dodatnih ploča... Mi inače imamo kutiju na ormariću... Možda možete isprobati bez nje i kupiti drugu ploču?

Ovo je bilo korisno (0) (Preveo Google)

Napišite odgovor na ovo pitanje