Priručnik Playmobil set 5619 Airport Avion

Trebaju vam upute za sastavljanje za Playmobil set 5619 Airport Avion? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti upute za sastavljanje u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 0.47 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Playmobil set 5619 Airport Avion i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Playmobil proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Kako mogu spriječiti da moje igračke Playmobil izgube boju? Potvrđeno
Dva najveća doprinosa promjeni boje plastike Playmobil igračaka su dugotrajna izloženost sunčevoj svjetlosti i dimu cigareta. Pokušajte ih smanjiti kada spremate svoj Playmobil.

Ovo je bilo korisno (792)
Koji je najbolji način čišćenja mojih Playmobil komada? Potvrđeno
Playmobil savjetuje ručno čišćenje dijelova toplom vodom ili vlažnom krpom, moguće s blagim deterdžentom. Cigle nikada ne stavljajte u perilicu rublja ili perilicu posuđa. Pustite da se cigle nakon toga osuše na zraku. Električne dijelove možete očistiti samo suhom krpom.

Ovo je bilo korisno (601)
Od koje dobi je Playmobil pogodan za igranje? Potvrđeno
Većina Playmobil setova pogodna je za igranje od 4. godine i više zbog malih dijelova koje uključuju. Posebni 1.2.3. Tema je prikladna za djecu u dobi od 1,5 i više godina. Na kutiji se uvijek spominje preporučena dob.

Ovo je bilo korisno (315)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Priručnik Playmobil set 5619 Airport Avion