Priručnici za Dahle Rezači papira

U nastavku možete vidjeti sve modele Dahle Rezači papira čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Zašto se moj uništavač papira zaustavlja nakon određenog razdoblja? Potvrđeno
Rezači papira moraju se nakon nekog vremena ohladiti kako bi se spriječilo pregrijavanje. Vrijeme koje uređaj može raditi prije nego što se treba ohladiti razlikuje se između različitih marki i modela.

Ovo je bilo korisno (556)
Koliko često trebam namazati drobilicu za papir? Potvrđeno
Uz povremenu upotrebu dovoljno je podmazivanje drobilice papira jednom u dva mjeseca. Uz (vrlo) redovitu upotrebu možete primijetiti da uređaj ima poteškoća s usitnjavanjem ili da se papir lako zaglavi. To su znakovi da stroj treba podmazati.

Ovo je bilo korisno (182)
Mogu li WD-40 namazati Dahle drobilicu papira? Potvrđeno
Ne, WD-40 je vrsta ulja zbog kojeg se papir lijepi i zaglavljuje stroj. Za podmazivanje drobilice papira koristite samo maziva koja preporučuje Dahle.

Ovo je bilo korisno (24)
Mogu li svoj Dahle drobilicu papira priključiti u traku za struju ili produžni kabel? Potvrđeno
Ne, drobilicu papira Dahle treba priključiti izravno u zid. Priključivanjem u razvodnu traku ili produžni kabel može oštetiti stroj i poništiti jamstvo.

Ovo je bilo korisno (1)