Priručnici za Chubb Sefovi

U nastavku možete vidjeti sve modele Chubb Sefovi čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Brava na mom elektroničkom sefu se neće otvoriti, ali siguran sam da je kôd koji unesem točan. Što mogu učiniti? Potvrđeno
To se može dogoditi kada je napon baterije prenizak. To mogu uzrokovati jeftine ili gotovo prazne baterije. Zamijenite baterije i pokušajte ponovo. Ako to ne riješi problem, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (878)
Izgubio sam kombinaciju svog sefa, što mogu učiniti? Potvrđeno
U slučaju sefa s elektroničkom bravom, često je uključen ključ za nuždu kojim se sef i dalje može otvoriti. Ako nije dostupan ključ za nuždu ili neko drugo rješenje, postoje specijalizirane tvrtke koje mogu pomoći. Međutim, u slučaju malog sefa, troškovi stručnjaka mogu biti veći od troškova novog sefa. U tom je slučaju zadnja opcija otvoriti sef.

Ovo je bilo korisno (300)
Kada je dobra ideja osigurati svoj sef? Potvrđeno
Općenito je dobra ideja osigurati sefove od 1000 kilograma ili manje. To sprečava lopova da ukrade cijeli sef. Također je moguće da osiguravajuće društvo zahtijeva sef koji treba osigurati. Uvijek neka vaš sef osigura stručnjak.

Ovo je bilo korisno (108)