Priručnici za Approx Miševi

U nastavku možete vidjeti sve modele Approx Miševi čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Na kojoj je površini najbolje koristiti miš? Potvrđeno
Tradicionalni miš za praćenje najbolje će raditi na podstavljenoj površini kao što je podloga za miša. Optički miš će raditi na gotovo bilo kojoj ravnoj površini, osim na prozirnim ili reflektirajućim površinama. Površine s otisnutim ponavljajućim uzorkom mogu ometati rad miša.

Ovo je bilo korisno (94)
Što je ergonomski miš? Potvrđeno
Svakodnevna upotreba redovitog miša tijekom duljih vremenskih razdoblja može rezultirati bolovima u ruci i zapešću. To se također naziva RSI (ponavljajuća ozljeda soja). Ergonomski miš oblikovan je kako bi smanjio ove probleme ili ih spriječio.

Ovo je bilo korisno (32)
Koja je veličina miša najbolja za moju ruku? Potvrđeno
To djelomično ovisi o osobnim željama i potrebama, ali općenito miš treba biti oko 60% veličine vaše ruke. Ovo je najudobnije i najergononije.

Ovo je bilo korisno (29)
Koja je razlika između normalnog i igraćeg miša? Potvrđeno
Svaki igraći miš može se koristiti kao obični miš. Međutim, igraći miš često ima dodatne gumbe na određenim mjestima za olakšavanje igranja. Postoje čak i igraći miševi koji imaju gumbe kojima je cilj bolje igrati određenu igru.

Ovo je bilo korisno (28)