Priručnici za Sharkoon Naglavne slušalice sa mikrofonom

U nastavku možete vidjeti sve modele Sharkoon Naglavne slušalice sa mikrofonom čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Djeluje li bluetooth kroz zidove i stropove? Potvrđeno

Bluetooth signal prolazit će kroz zidove i strop, osim ako su izrađeni od metala. Ovisno o debljini i materijalu zida, signal može izgubiti na snazi.

Ovo je bilo korisno (106) Čitaj više

Kada spojim slušalice sa svojim uređajem, one ne rade ispravno, što mogu učiniti? Potvrđeno

Moguće je da se prljavština nakupila u otvoru gdje su slušalice spojene, sprječavajući ih u ispravnom kontaktu. Najbolji način za čišćenje je komprimiranim zrakom. Ako ste u nedoumici, neka to učini stručnjak.

Ovo je bilo korisno (3) Čitaj više

Kada je moja glazba preglasna? Potvrđeno

Zvukovi jačine preko 80 decibela (dB) mogu početi oštetiti sluh. Zvukovi jači od 120 dB odmah oštećuju sluh. Ozbiljnost oštećenja ovisi o tome koliko često i koliko dugo je zvuk prisutan.

Ovo je bilo korisno (0) Čitaj više

Što je uklanjanje buke? Potvrđeno

Noise Canceling je tehnika koja se uglavnom koristi u slušalicama. Aktivna kontrola buke koristi se za smanjenje ili uklanjanje utjecaja okolne buke.

Ovo je bilo korisno (0) Čitaj više

Do koje je razine buke sigurno za djecu? Potvrđeno

Djeca brže oštećuju sluh nego odrasli. Stoga je važno djecu nikada ne izlagati buci jačoj od 85 dB. U slučaju slušalica postoje posebni modeli za djecu. U slučaju zvučnika ili drugih situacija, morate paziti da buka ne prijeđe tu razinu.

Ovo je bilo korisno (0) Čitaj više

Mogu li omotati kabel oko uređaja nakon upotrebe? Potvrđeno

Bolje je ne činiti to jer možete oštetiti kabel. Najbolje je zamotati kabel onako kako je bio kad je proizvod pakiran.

Ovo je bilo korisno (0) Čitaj više