Priručnici za Panasonic Plazma monitori

U nastavku možete vidjeti sve modele Panasonic Plazma monitori čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Kako mogu pravilno očistiti svoj plazma monitor? Potvrđeno
Isključite televizor i obrišite prašinu i prljavštinu s ekrana krpom od mikrovlakana. Ne koristite papir, jer to može uzrokovati ogrebotine. Ne pritiskajte previše ili biste mogli oštetiti piksele. Koristite specijalizirani deterdžent ili ga napravite miješanjem 1 dijela octa s 1 dijelom vode. Navlažite krpu deterdžentom i očistite zaslon. Pazite da krpa nije previše mokra. Uklonite mrlje vrteći se pokretima. Osušite zaslon drugom krpom od mikrovlakana kako biste spriječili pojavu pruga.

Ovo je bilo korisno (0)
Mogu li sam popraviti mrtvi piksel? Potvrđeno
Razlika je između mrtvog i zaglavljenog piksela. Zaglavljeni piksel je i dalje u boji i može se popraviti pritiskom svjetla točno na piksel dok se ne obnovi. Mrtvi piksel je uvijek crno-bijel i ne možete ga sami popraviti.

Ovo je bilo korisno (0)