Priručnici za Acer Prijenosna računala

U nastavku možete vidjeti sve modele Acer Prijenosna računala čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Je li potrebno isprazniti litij-ionsku bateriju prije ponovnog punjenja? Potvrđeno
Ne, to nije potrebno. Sa starijim baterijama to je bio slučaj. Litij-ionske baterije mogu se napuniti nakon upotrebe i po potrebi izvaditi iz punjača.

Ovo je bilo korisno (85)
Prolio sam tekućinu na trackpad svog laptopa, što da radim? Potvrđeno
U svakom slučaju izravno isključite prijenosno računalo! Samo u slučaju malih količina vode moguće je da trackpad, nakon što se osuši, funkcionira nepromijenjen.

Ovo je bilo korisno (78)
Mogu li očistiti ventilacijski ispust prijenosnog računala usisavačem? Potvrđeno
Ne, uobičajeni je usisavač presnažan. Ispust očistite vlažnom krpom ili usišite prašinu ručnim usisavačem.

Ovo je bilo korisno (52)
Što znači HDMI? Potvrđeno
HDMI je kratica za multimedijsko sučelje visoke definicije. HDMI je veza za slanje visokokvalitetnog video i audio zapisa s jednog uređaja na drugi.

Ovo je bilo korisno (24)
Koliko iznose kilobajt, megabajt, gigabajt i terabajt? Potvrđeno
Jedan se kilobajt sastoji od 1000 bajtova. Jedan megabajt = 1000 kilobajta. Jedan gigabajt = 1000 megabajta. Jedan terabajt = 1000 gigabajt.

Ovo je bilo korisno (23)
Koji je najbolji način čišćenja tipkovnice Potvrđeno
Nikada nemojte umetati predmete između rubova tipki, jer će to uglavnom potisnuti prljavštinu i oštetiti tipkovnicu. Najbolje je tipkovnicu očistiti komprimiranim zrakom, a tipkovnicu držati naopako. Gornji dio tipki može se očistiti blago vlažnom krpom.

Ovo je bilo korisno (23)
Što mogu najbolje koristiti za čišćenje zaslona mobilnog uređaja? Potvrđeno
Najbolje je koristiti krpu od mikrovlakana, po mogućnosti sa specijaliziranim deterdžentom. Nikada nemojte koristiti kuhinjske ručnike ili druge papirnate krpe, jer će na njima ostati ogrebotine!

Ovo je bilo korisno (20)
Djeluje li bluetooth kroz zidove i stropove? Potvrđeno
Bluetooth signal prolazit će kroz zidove i strop, osim ako su izrađeni od metala. Ovisno o debljini i materijalu zida, signal može izgubiti na snazi.

Ovo je bilo korisno (20)
Koji je najbolji način za dugotrajno čuvanje litij-ionske baterije? Potvrđeno
Najbolji način za pohranu litij-ionske baterije je temperatura između 5 i 45 Celzijevih stupnjeva. Također je dobra ideja da se baterija napuni oko 67% prije nego što se odloži.

Ovo je bilo korisno (19)
Pod kojim će uvjetima moja litij-ionska baterija funkcionirati optimalno? Potvrđeno
Litij-ionske baterije optimalno funkcioniraju na temperaturi između 5 i 45 stupnjeva Celzija. U vrlo hladnom ili toplom vremenu možete primijetiti da će se baterija brže isprazniti. Punjenje se ne preporučuje na temperaturama nižim od 5 ili višim od 45 Celzijevih stupnjeva.

Ovo je bilo korisno (19)