Priručnici za Denver Prijenosni punjači

U nastavku možete vidjeti sve modele Denver Prijenosni punjači čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koliko je dugo potrebno da se prijenosni punjač napuni? Potvrđeno
Ovisi o modelu i kapacitetu, ali općenito prijenosni punjač brže će se napuniti kad je spojen na utičnicu nego na uređaj putem USB-a.

Ovo je bilo korisno (393)
Je li normalno da lampica trepće tijekom punjenja? Potvrđeno
Da, kod većine prijenosnih punjača mala lampica trepće tijekom punjenja. Svjetlo će često svijetliti stalno kad se ciklus punjenja završi.

Ovo je bilo korisno (166)
Je li normalno da se prijenosni punjač zagrijava tijekom punjenja? Potvrđeno
Da, prijenosni punjači mogu se zagrijavati tijekom punjenja, to je sasvim normalno.

Ovo je bilo korisno (79)
Kako mogu osigurati da prijenosni punjač traje što duže? Potvrđeno
Kada koristite prijenosni punjač, ​​najbolje je koristiti ga dok se potpuno ne isprazni, a zatim ga u potpunosti napuniti. Međupunjenje će smanjiti životni vijek baterije.

Ovo je bilo korisno (52)
Koliku bi snagu trebao imati moj prijenosni punjač? Potvrđeno
Kolika bi snaga trebao biti prijenosni punjač, ​​ovisi o tome koji uređaj treba napuniti. Općenito se može reći da vam je za punjenje pametnog telefona ili Mp3 playera potrebno 2200-4000mAh, za tablete 5000-8000mAh i za prijenosna računala 10400-12000mAh.

Ovo je bilo korisno (27)
Što znači mAh? Potvrđeno
mAh znači milliampère / sat i označava snagu baterije. Primjerice, baterija od 2000mAh opskrbljuje 2000 miliampera na sat i može raditi radio koji 8 sati koristi 250mA na sat. Baterija s višim mAh imat će dulje vrijeme rada.

Ovo je bilo korisno (26)