Priručnici za Detektori dima

U nastavku možete vidjeti sve marke Detektori dima čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Gdje bih trebao postaviti detektor dima? Potvrđeno
To ovisi o situaciji, ali u domu je najbolje postaviti barem jedan detektor dima na svaki kat. Pokušajte ih smjestiti u hodnike ili druge prostore koji povezuju različite prostorije i nikako ne postavljajte detektor dima neposredno uz kuhinju ili kupaonicu. Pripazite i na najmanje 30 centimetara razmaka između detektora dima i lampe.

Ovo je bilo korisno (255)
Mogu li koristiti svijeće ako imam detektor dima? Potvrđeno
To djelomično ovisi o osjetljivosti detektora dima. U mnogim se slučajevima svijeća može koristiti sve dok nije smještena u neposrednoj blizini javljača dima. Pri puhanju svijeća može se stvoriti dim koji bi mogao aktivirati detektor dima.

Ovo je bilo korisno (15)
Je li detektor dima isto što i detektor ugljičnog monoksida? Potvrđeno
Ne! Detektor dima neće raditi kao detektor ugljičnog monoksida i obrnuto.

Ovo je bilo korisno (14)