Priručnik Sharkoon Shark Force 3 Miš

Trebate priručnik za svoj Sharkoon Shark Force 3 Miš? U nastavku možete pogledati i besplatno preuzeti PDF priručnik na hrvatskom jeziku. Ovaj proizvod trenutno ima 4 često postavljanih pitanja, 0 komentara i ima 0 glasova. Ako ovo nije priručnik koji želite, kontaktirajte nas.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

SHARK Force 3
Ergonomic Gaming Mouse
Anleitung
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 0.67 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Sharkoon Shark Force 3 Miš i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni s Sharkoon Shark Force 3 Miš?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovdje možete podijeliti što mislite o Sharkoon Shark Force 3 Miš. Ako imate pitanja, prvo pažljivo pročitajte priručnik. Zahtjev za priručnik možete izvršiti putem našeg obrasca za kontakt.

Više o ovom priručniku

Razumijemo da je lijepo imati papirnati priručnik za svoj Sharkoon Shark Force 3 Miš. Uvijek možete preuzeti priručnik s naše web stranice i sami ga ispisati. Ako želite imati originalni priručnik, preporučujemo da kontaktirate Sharkoon. Oni bi mogli osigurati originalni priručnik. Tražite li priručnik za svoj Sharkoon Shark Force 3 Miš na drugom jeziku? Odaberite željeni jezik na našoj početnoj stranici i potražite broj modela da vidite imamo li ga na raspolaganju.

Tehnički podaci

Marka Sharkoon
Model Shark Force 3
Kategorija Miševi
Vrsta datoteke PDF
Veličina datoteke 0.67 MB

Svi priručnici za Sharkoon Miševi
Više priručnika za Miševi

Često postavljana pitanja o Sharkoon Shark Force 3 Miš

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Na kojoj je površini najbolje koristiti miš? Potvrđeno

Tradicionalni miš za praćenje najbolje će raditi na podstavljenoj površini kao što je podloga za miša. Optički miš će raditi na gotovo bilo kojoj ravnoj površini, osim na prozirnim ili reflektirajućim površinama. Površine s otisnutim ponavljajućim uzorkom mogu ometati rad miša.

Ovo je bilo korisno (113) Čitaj više

Što je ergonomski miš? Potvrđeno

Svakodnevna upotreba redovitog miša tijekom duljih vremenskih razdoblja može rezultirati bolovima u ruci i zapešću. To se također naziva RSI (ponavljajuća ozljeda soja). Ergonomski miš oblikovan je kako bi smanjio ove probleme ili ih spriječio.

Ovo je bilo korisno (50) Čitaj više

Koja je razlika između normalnog i igraćeg miša? Potvrđeno

Svaki igraći miš može se koristiti kao obični miš. Međutim, igraći miš često ima dodatne gumbe na određenim mjestima za olakšavanje igranja. Postoje čak i igraći miševi koji imaju gumbe kojima je cilj bolje igrati određenu igru.

Ovo je bilo korisno (45) Čitaj više

Koja je veličina miša najbolja za moju ruku? Potvrđeno

To djelomično ovisi o osobnim željama i potrebama, ali općenito miš treba biti oko 60% veličine vaše ruke. Ovo je najudobnije i najergononije.

Ovo je bilo korisno (36) Čitaj više
Priručnik Sharkoon Shark Force 3 Miš

Povezani proizvodi

Povezane kategorije