Priručnik Smeg MID20CR Slavina

Trebate priručnik za svoj Smeg MID20CR Slavina? U nastavku možete pogledati i besplatno preuzeti PDF priručnik na hrvatskom jeziku. Ovaj proizvod trenutno ima 1 često postavljano pitanje, 0 komentara i ima 0 glasova. Ako ovo nije priručnik koji želite, kontaktirajte nas.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

SMEG S.p.A.
Via Leonardo Da Vinci, 4
42016 Guastalla (RE)
Tel. 0522.8211 Fax 0522.838337
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 5.83 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Smeg MID20CR Slavina i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni s Smeg MID20CR Slavina?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovdje možete podijeliti što mislite o Smeg MID20CR Slavina. Ako imate pitanja, prvo pažljivo pročitajte priručnik. Zahtjev za priručnik možete izvršiti putem našeg obrasca za kontakt.

Više o ovom priručniku

Razumijemo da je lijepo imati papirnati priručnik za svoj Smeg MID20CR Slavina. Uvijek možete preuzeti priručnik s naše web stranice i sami ga ispisati. Ako želite imati originalni priručnik, preporučujemo da kontaktirate Smeg. Oni bi mogli osigurati originalni priručnik. Tražite li priručnik za svoj Smeg MID20CR Slavina na drugom jeziku? Odaberite željeni jezik na našoj početnoj stranici i potražite broj modela da vidite imamo li ga na raspolaganju.

Tehnički podaci

Marka Smeg
Model MID20CR
Kategorija Slavine
Vrsta datoteke PDF
Veličina datoteke 5.83 MB

Svi priručnici za Smeg Slavine
Više priručnika za Slavine

Često postavljana pitanja o Smeg MID20CR Slavina

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Voda iz slavine postat će samo mlaka, što mogu učiniti? Potvrđeno

Pod pretpostavkom da nema problema s opskrbom toplom vodom, moglo bi se dogoditi da se u slavini nalaze nakupine minerala. To može ometati regulaciju temperature. Također je moguće da se mehanizam unutar slavine slomio. U tom slučaju vjerojatno će ga trebati zamijeniti.

Ovo je bilo korisno (433) Čitaj više
Priručnik Smeg MID20CR Slavina

Povezani proizvodi

Povezane kategorije