Priručnici za Skil Bušilice

U nastavku možete vidjeti sve modele Skil Bušilice čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Stalno skidam glavu vijka kada koristim bušilicu. Zašto je to? Potvrđeno

Većina svrdla za bušenje može se postaviti na jače ili mekše zavrtanje. Ako se glava i dalje skida, pokretač bušilice vjerojatno bi trebao biti postavljen u drugu postavku. Kad se radi o bežičnom uređaju, uvijek budite sigurni da je baterija napunjena za optimalan rezultat.

Ovo je bilo korisno (73) Čitaj više

Trebam li nositi zaštitu za sluh kada koristim bušilicu? Potvrđeno

Da trebao bi. Iako se količina buke koju bušilica može razlikovati od marke do modela, dugotrajna izloženost jakoj buci može uzrokovati trajno oštećenje sluha. Zbog toga je dobro nositi zaštitu za sluh.

Ovo je bilo korisno (23) Čitaj više

Mogu li pohraniti električne alate u šupi ili garaži? Potvrđeno

Općenito, električni alat možete pohraniti u šupu ili garažu, čak i ako se tamo ponekad smrzne. Ipak, za životni vijek električnog alata bolje je čuvati ga na suhom mjestu bez većih temperaturnih oscilacija. U šupi ili garaži, razlike u temperaturi mogu uzrokovati stvaranje kondenzacije, što može uzrokovati hrđu. Osim toga, alati koji rade na baterije traju kraće i ne pune se dobro na vrlo niskim temperaturama. Kako biste bili sigurni kako vaš električni alat treba biti pohranjen, uvijek temeljito pročitajte korisnički priručnik.

Ovo je bilo korisno (11) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik Skil 2972 AG Bušilica
Jack Knobel 10-07-2024
Izvrsno; Nažalost, svrdla 1.0 + 2.0 + 3.0 su se polomila Pitanje: Mogu li ih kupiti pojedinačno ili cijeli niz bušilica?


(Preveo Google)
Skil 2972 AG Bušilica
Priručnik Skil 2972 AG Bušilica
Mehmet vural tekin 19-02-2022
Gdje mogu naći baterije za ovu bušilicu


(Preveo Google)
Skil 2972 AG Bušilica