Priručnici za Bosch Glodalice

U nastavku možete vidjeti sve modele Bosch Glodalice čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li pohraniti električne alate u šupi ili garaži? Potvrđeno

Općenito, električni alat možete pohraniti u šupu ili garažu, čak i ako se tamo ponekad smrzne. Ipak, za životni vijek električnog alata bolje je čuvati ga na suhom mjestu bez većih temperaturnih oscilacija. U šupi ili garaži, razlike u temperaturi mogu uzrokovati stvaranje kondenzacije, što može uzrokovati hrđu. Osim toga, alati koji rade na baterije traju kraće i ne pune se dobro na vrlo niskim temperaturama. Kako biste bili sigurni kako vaš električni alat treba biti pohranjen, uvijek temeljito pročitajte korisnički priručnik.

Ovo je bilo korisno (5) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik Bosch GKF 12V-8 Glodalica
Pawel Maslowski 28-02-2023
Zdravo . Imam pitanje u vezi boschgkf 12v-8 glodala. Nakon uključivanja freza se odmah gasi, zatim svijetli crveni trokut i uskličnik. Molim savjet što bi to moglo biti. Još ću dodati da sam frezu rastavio i očistio. Pozdrav


(Preveo Google)
Bosch GKF 12V-8 Glodalica
Priručnik Bosch GOF 1250 CE Professional Glodalica
Stéphane RIBOT 20-11-2022
Pozdrav, vijak dubinskog mikrometra je zapeo (ne mogu ga okrenuti) i ruter se ne podiže lako...možete li mi pomoći? Hvala unaprijed.


(Preveo Google)
Bosch GOF 1250 CE Professional Glodalica
Priručnik Bosch GOF 900 CE Professional Glodalica
g guidol 07-12-2020
Koristim ga dugi niz godina


(Preveo Google)
Bosch GOF 900 CE Professional Glodalica