Priručnici za Far Tools Klupne brusilice

U nastavku možete vidjeti sve modele Far Tools Klupne brusilice čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li pohraniti električne alate u šupi ili garaži? Potvrđeno

Općenito, električni alat možete pohraniti u šupu ili garažu, čak i ako se tamo ponekad smrzne. Ipak, za životni vijek električnog alata bolje je čuvati ga na suhom mjestu bez većih temperaturnih oscilacija. U šupi ili garaži, razlike u temperaturi mogu uzrokovati stvaranje kondenzacije, što može uzrokovati hrđu. Osim toga, alati koji rade na baterije traju kraće i ne pune se dobro na vrlo niskim temperaturama. Kako biste bili sigurni kako vaš električni alat treba biti pohranjen, uvijek temeljito pročitajte korisnički priručnik.

Ovo je bilo korisno (0) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik Far Tools BGN 150C Klupna brusilica
Ikrut Manou 05-07-2022
zdravo Upravo sam kupio ovaj proizvod, da naoštrim svoje kuhinjske noževe, samo jedno pitanje postoji li posebna brusna ploča za njihovo naoštravanje? Hvala


(Preveo Google)
Far Tools BGN 150C Klupna brusilica
Priručnik Far Tools BGB 150C Klupna brusilica
Clive JEGGO 29-09-2021
zdravo Nakon šest mjeseci gumb za pokretanje više ne radi.


(Preveo Google)
Far Tools BGB 150C Klupna brusilica