Priručnici za Bosch Orbitalne brusilice

U nastavku možete vidjeti sve modele Bosch Orbitalne brusilice čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Na kojim materijalima mogu upotrebljavati orbitalnu brusilicu? Potvrđeno

Orbitalne brusilice općenito se upotrebljavaju na drvu, drvenim materijalima i obojenim površinama. Ti su alati manje prikladni za metalne i kamene površine.

Ovo je bilo korisno (41) Čitaj više

Trebam li nositi zaštitu za oči kada koristim brusilicu? Potvrđeno

Da. Malene čestice mogu poletjeti tijekom brušenja. Kada pogodiju oko, mogu prouzročiti trajno oštećenje oka. Zbog toga je uvijek potrebno nositi zaštitu za oči.

Ovo je bilo korisno (8) Čitaj više

Trebam li nositi masku protiv prašine kada koristim brusilicu? Potvrđeno

Da. Tijekom brušenja otpušta se prašina koja može prouzročiti oštećenje dišnih putova. Neke površine također mogu ispuštati kemikalije poput boje ili laka tijekom brušenja. To su također dobar razlog za nošenje maske protiv prašine.

Ovo je bilo korisno (3) Čitaj više

Trebam li nositi zaštitu za sluh kada koristim brusilicu? Potvrđeno

Da trebao bi. Iako se količina buke koju proizvodi brusilica može razlikovati od marke do modela, dugotrajna izloženost jakoj buci može trajno oštetiti sluh. Zbog toga je dobro nositi zaštitu za sluh.

Ovo je bilo korisno (3) Čitaj više

Mogu li pohraniti električne alate u šupi ili garaži? Potvrđeno

Općenito, električni alat možete pohraniti u šupu ili garažu, čak i ako se tamo ponekad smrzne. Ipak, za životni vijek električnog alata bolje je čuvati ga na suhom mjestu bez većih temperaturnih oscilacija. U šupi ili garaži, razlike u temperaturi mogu uzrokovati stvaranje kondenzacije, što može uzrokovati hrđu. Osim toga, alati koji rade na baterije traju kraće i ne pune se dobro na vrlo niskim temperaturama. Kako biste bili sigurni kako vaš električni alat treba biti pohranjen, uvijek temeljito pročitajte korisnički priručnik.

Ovo je bilo korisno (2) Čitaj više