Priručnici za Rotacijski čekići

U nastavku možete vidjeti sve marke Rotacijski čekići čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koja je razlika između udarne bušilice i bušećeg čekića? Potvrđeno

Udarne bušilice mogu se upotrebljavati za bušenje rupa u zidovima od cigle i žbuke. Za bušenje rupa u betonskim zidovima potreban vam je bušeći čekić.

Ovo je bilo korisno (198) Čitaj više

Što Joule (J) znači u odnosu na rotacijske čekiće? Potvrđeno

Broj Joula pokazatelj je energije udara čekića. Za bušenje uobičajenih rupa u betonu dovoljan je rotacijski čekić s 2,2 J.

Ovo je bilo korisno (131) Čitaj više

Trebam li nositi zaštitu za sluh kada koristim bušilicu? Potvrđeno

Da trebao bi. Iako se količina buke koju bušilica može razlikovati od marke do modela, dugotrajna izloženost jakoj buci može uzrokovati trajno oštećenje sluha. Zbog toga je dobro nositi zaštitu za sluh.

Ovo je bilo korisno (88) Čitaj više

Mogu li pohraniti električne alate u šupi ili garaži? Potvrđeno

Općenito, električni alat možete pohraniti u šupu ili garažu, čak i ako se tamo ponekad smrzne. Ipak, za životni vijek električnog alata bolje je čuvati ga na suhom mjestu bez većih temperaturnih oscilacija. U šupi ili garaži, razlike u temperaturi mogu uzrokovati stvaranje kondenzacije, što može uzrokovati hrđu. Osim toga, alati koji rade na baterije traju kraće i ne pune se dobro na vrlo niskim temperaturama. Kako biste bili sigurni kako vaš električni alat treba biti pohranjen, uvijek temeljito pročitajte korisnički priručnik.

Ovo je bilo korisno (16) Čitaj više