Priručnici za AEG Ubodne pile

U nastavku možete vidjeti sve modele AEG Ubodne pile čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Na kojim materijalima mogu upotrebljavati ubodnu pilu? Potvrđeno

Zahvaljujući zamjenjivim oštricama, možete je upotrebljavati na gotovo svim materijalima. Najčešće se upotrebljavaju za piljenje zakrivljenih površina i kutova.

Ovo je bilo korisno (387) Čitaj više

Trebam li nositi zaštitu za oči kada koristim ubodnu pilu? Potvrđeno

Da. Malene čestice mogu poletjeti tijekom piljenja. Kada pogodiju oko, mogu prouzročiti trajno oštećenje oka. Zbog toga je uvijek potrebno nositi zaštitu za oči.

Ovo je bilo korisno (177) Čitaj više

Mogu li pohraniti električne alate u šupi ili garaži? Potvrđeno

Općenito, električni alat možete pohraniti u šupu ili garažu, čak i ako se tamo ponekad smrzne. Ipak, za životni vijek električnog alata bolje je čuvati ga na suhom mjestu bez većih temperaturnih oscilacija. U šupi ili garaži, razlike u temperaturi mogu uzrokovati stvaranje kondenzacije, što može uzrokovati hrđu. Osim toga, alati koji rade na baterije traju kraće i ne pune se dobro na vrlo niskim temperaturama. Kako biste bili sigurni kako vaš električni alat treba biti pohranjen, uvijek temeljito pročitajte korisnički priručnik.

Ovo je bilo korisno (31) Čitaj više

Moram li nositi zaštitu za sluh kada koristim ubodnu pilu? Potvrđeno

Da trebao bi. Iako se količina buke koju proizvodi ubodna pila može razlikovati ovisno o marki i modelu, dugotrajna izloženost glasnoj buci može uzrokovati trajno oštećenje sluha. Zato je dobro nositi zaštitu za sluh.

Ovo je bilo korisno (10) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik AEG STEP 1200 X Ubodna pila
Gaspard 06-11-2023
Ovaj stroj je veličanstven!


(Preveo Google)
AEG STEP 1200 X Ubodna pila
Priručnik AEG STEP 100 X Ubodna pila
Bruno 02-05-2023
Zdravo. Dio koji je iznutra spojen na prekidač doslovno je eksplodirao. To je kao bijeli cilindrični transformator ili tako nešto- (oprostite na neznanju) i volio bih znati postoji li rastavljeni prikaz da znam što je to i gdje ga kupiti. Puno ti hvala


(Preveo Google)
AEG STEP 100 X Ubodna pila
Priručnik AEG STEP 800 X Ubodna pila
Ken 04-06-2020
Imam ubodnu pilu step800x u koju sam stavio neke nove dijelove Ali postoji proljeće za koje nisam siguran kamo ide Možete li mi pomoći


(Preveo Google)
AEG STEP 800 X Ubodna pila
Priručnik AEG STEP 800 X Ubodna pila
Mike P 14-05-2020
Postoji li ikakva šansa da mi pošaljete dijagram unutarnjih dijelova AEG Step 800x jer mogu vidjeti gdje zamijeniti spomenutu iglu?


(Preveo Google)
AEG STEP 800 X Ubodna pila
Priručnik AEG STEP 800 X Ubodna pila
Mike P 14-05-2020
Prilikom otvaranja stroja, radi provjere prekidača, ispao je dio poput igle. Oblik je tri četvrtine puta kao polumjesec, a ostatak je potpuno okrugao. Molim pomoć


(Preveo Google)
AEG STEP 800 X Ubodna pila