Priručnici za FERM Ubodne pile

U nastavku možete vidjeti sve modele FERM Ubodne pile čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Na kojim materijalima mogu upotrebljavati ubodnu pilu? Potvrđeno

Zahvaljujući zamjenjivim oštricama, možete je upotrebljavati na gotovo svim materijalima. Najčešće se upotrebljavaju za piljenje zakrivljenih površina i kutova.

Ovo je bilo korisno (386) Čitaj više

Trebam li nositi zaštitu za oči kada koristim ubodnu pilu? Potvrđeno

Da. Malene čestice mogu poletjeti tijekom piljenja. Kada pogodiju oko, mogu prouzročiti trajno oštećenje oka. Zbog toga je uvijek potrebno nositi zaštitu za oči.

Ovo je bilo korisno (176) Čitaj više

Mogu li pohraniti električne alate u šupi ili garaži? Potvrđeno

Općenito, električni alat možete pohraniti u šupu ili garažu, čak i ako se tamo ponekad smrzne. Ipak, za životni vijek električnog alata bolje je čuvati ga na suhom mjestu bez većih temperaturnih oscilacija. U šupi ili garaži, razlike u temperaturi mogu uzrokovati stvaranje kondenzacije, što može uzrokovati hrđu. Osim toga, alati koji rade na baterije traju kraće i ne pune se dobro na vrlo niskim temperaturama. Kako biste bili sigurni kako vaš električni alat treba biti pohranjen, uvijek temeljito pročitajte korisnički priručnik.

Ovo je bilo korisno (30) Čitaj više

Moram li nositi zaštitu za sluh kada koristim ubodnu pilu? Potvrđeno

Da trebao bi. Iako se količina buke koju proizvodi ubodna pila može razlikovati ovisno o marki i modelu, dugotrajna izloženost glasnoj buci može uzrokovati trajno oštećenje sluha. Zato je dobro nositi zaštitu za sluh.

Ovo je bilo korisno (9) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik FERM JSM1014 Ubodna pila
Jan Verhoeven 29-11-2023
Imam Ferm ubodnu pilu čije su karbonske četkice dotrajale. Tip JSM1014 JIGSAW industrijska, ne znam na koje se karbonske četkice radi Možete li mi poslati informacije i koji su mogući troškovi Jan Verhoeven Ranonkelstraat 1 5595ED Leende


(Preveo Google)
FERM JSM1014 Ubodna pila
Priručnik FERM JSM1014 Ubodna pila
Jan Verhoeven 29-11-2023
Ugljične četkice moje Ferm ubodne pile tipa JSM 1014 JigSaw su istrošene. Industrijski Želio bih nove, ali ne mogu pronaći točne informacije o tome što je potrebno. Možete li me obavijestiti o tome ili mi poslati nove? Pozdrav Jan Verhoeven


(Preveo Google)
FERM JSM1014 Ubodna pila