Priručnici za Sonari

U nastavku možete vidjeti sve marke Sonari čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Kako pravilno montirati fishfinder na svoj brod? Potvrđeno

Ispravan način postavljanja fishfindera na vaše plovilo ovisit će o specifičnom modelu fishfindera koji imate. Važno je pogledati upute proizvođača za montažu vašeg fishfindera. Općenito, sonda bi se trebala montirati na mjesto gdje će biti potpuno uronjena dok je brod u pokretu, a zaslon bi trebao biti montiran na mjesto koje je operateru lako vidljivo.

Ovo je bilo korisno (13) Čitaj više

Mogu li koristiti fishfinder u slanoj ili slatkoj vodi? Potvrđeno

Većina ribotražila dizajnirana je za rad u slanoj i slatkovodnoj okolini, ali važno je provjeriti specifikacije proizvođača prije upotrebe ribotražila u slanoj vodi. Neki tražilice ribe mogu imati dodatne značajke ili materijale koji su posebno dizajnirani za korištenje u morskim okruženjima.

Ovo je bilo korisno (8) Čitaj više

Koja je razlika između tražila ribe i dubinomjera? Potvrđeno

Fishfinder i dubinomjer slični su uređaji, ali fishfinder obično uključuje dodatne značajke kao što je mogućnost lociranja i prikazivanja riba i drugih podvodnih struktura, dok se dubinomjer prvenstveno koristi za mjerenje dubine vode.

Ovo je bilo korisno (8) Čitaj više