Priručnik Vox WM8051-D Stroj za pranje rublja

Trebate priručnik za svoj Vox WM8051-D Stroj za pranje rublja? U nastavku možete pogledati i besplatno preuzeti PDF priručnik na hrvatskom jeziku. Ovaj proizvod trenutno ima 12 često postavljanih pitanja, 0 komentara i ima 0 glasova. Ako ovo nije priručnik koji želite, kontaktirajte nas.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

:006SYT - WM1060-SYTD
OPERATING INSTRUCTIONS
WASHING MACHINE
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
MAŠINA ZA PRANJE VEŠA
УПАTСТВА ЗА РАКУВАЊЕ
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ
GBR
SRB
SLO
HRV
MKD
ENG
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 13.2 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Vox WM8051-D Stroj za pranje rublja i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni s Vox WM8051-D Stroj za pranje rublja?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovdje možete podijeliti što mislite o Vox WM8051-D Stroj za pranje rublja. Ako imate pitanja, prvo pažljivo pročitajte priručnik. Zahtjev za priručnik možete izvršiti putem našeg obrasca za kontakt.

Više o ovom priručniku

Razumijemo da je lijepo imati papirnati priručnik za svoj Vox WM8051-D Stroj za pranje rublja. Uvijek možete preuzeti priručnik s naše web stranice i sami ga ispisati. Ako želite imati originalni priručnik, preporučujemo da kontaktirate Vox. Oni bi mogli osigurati originalni priručnik. Tražite li priručnik za svoj Vox WM8051-D Stroj za pranje rublja na drugom jeziku? Odaberite željeni jezik na našoj početnoj stranici i potražite broj modela da vidite imamo li ga na raspolaganju.

Tehnički podaci

Marka Vox
Model WM8051-D
Kategorija Strojevi za pranje rublja
Vrsta datoteke PDF
Veličina datoteke 13.2 MB

Svi priručnici za Vox Strojevi za pranje rublja
Više priručnika za Strojevi za pranje rublja

Često postavljana pitanja o Vox WM8051-D Stroj za pranje rublja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Moja perilica se neće pokrenuti kad pritisnem tipku za pokretanje, što mogu učiniti? Potvrđeno

U mnogim se slučajevima vrata perilice nisu pravilno zatvorila. Otvorite i zatvorite vrata i pokušajte ponovo.

Ovo je bilo korisno (23269) Čitaj više

Moja se perilica ne cijedi, što mogu poduzeti? Potvrđeno

Glavni razlog zbog kojeg se perilica ne cijedi jest začepljenje ili pumpe ili odvodnog crijeva. Ako vaša perilica ima pristup tim dijelovima, pokušajte ukloniti začepljenje. Ako se time ne riješi problem ili ako ne možete pristupiti tim dijelovima, trebate se obratiti mehaničaru ili proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (22598) Čitaj više

Stroj za pranje rublja ne uzima vodu, što mogu učiniti? Potvrđeno

Provjerite je li otvorena voda i da cijev za vodu nije iskrivljena. Ako to ne otkloni problem, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (8948) Čitaj više

Vrata moje perilice rublja se neće otvoriti, što mogu učiniti? Potvrđeno

Uzroka može biti više. Najčešći uzrok je začepljenost filtra. Isključite uređaj i provjerite filtar. Uklonite sve začepljenja ako je potrebno. Mjesto filtra je različito, ovisno o modelu. Također je moguće da postoji posebna poluga za otvaranje vrata. Ako ove opcije ne pomažu, zadnja opcija je isključiti uređaj iz napajanja na 30-60 minuta i nakon toga pokušati otvoriti vrata. Ako to ne uspije, obratite se proizvođaču ili mehaničaru.

Ovo je bilo korisno (7471) Čitaj više

Moj stroj za pranje rublja jako je bučan i/ili vibrira, što mogu učiniti u vezi s tim? Potvrđeno

Moguće je da nije niveliran. Namjestite nožice kako bi bio savršeno niveliran. Jedan od uzroka mogla bi biti prevelika količina rublja u bubnju. Ako to nisu uzroci problema, obratite se proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (6417) Čitaj više

U koji odjeljak treba ići deterdžent? Potvrđeno

Većina perilica ima 3 odjeljka za deterdžent. Ovi su odjeljci često označeni s I, II i * kako bi se pokazalo kamo deterdžent ide. Odjeljak I služi za ciklus predpranja, II je za glavni ciklus pranja, a * je za omekšivač. Najčešće se koristi odjeljak II.

Ovo je bilo korisno (4414) Čitaj više

Moja perilica miriše, što mogu učiniti s tim? Potvrđeno

Postoje perilice rublja sa značajkama samočišćenja. Ako ove značajke nisu dostupne, moguće je dodati 100 ml bijelog octa ili 100 gr kristala sode i pustiti perilicu da pokreće program od 90 ℃.

Ovo je bilo korisno (3632) Čitaj više

Mogu li spojiti stroj za pranje rublja na izlaz za toplu vodu? Potvrđeno

Iako strojevi za pranje rublja vjerojatno mogu podnositi temperaturu ulazne vode do 65 °C, većina proizvođača ne preporučuje da se to radi. Određeni ciklusi pranja zahtijevaju hladnu vodu. U tim slučajevima topla voda može umanjiti učinkovitost rezultata pranja. Također, mnogi su strojevi za pranje rublja osmišljeni da se spajaju na izlaz za hladnu vodu.

Ovo je bilo korisno (2853) Čitaj više

Na što trebam obratiti pažnju prilikom premještanja perilice rublja? Potvrđeno

Kada premještate perilicu, osigurajte bubanj. Možete upotrijebiti prolazni vijak koji dolazi uz svaku perilicu rublja i spriječit će kretanje bubnja unutar stroja. Također morate ispustiti svu vodu.

Ovo je bilo korisno (1418) Čitaj više

Mogu li spojiti perilicu rube na produžni kabel? Potvrđeno

Uređaji koji zahtijevaju velike količine energije, poput perilice rublja, ne mogu se priključiti na sve produžne kabele. Pogledajte kolika je potrošnja energije perilice rublja, što je naznačeno u vatima, i provjeri može li produžni kabel to podnijeti. Postoje produžni kabeli s debljim kabelima koji su napravljeni za rukovanje većim uređajima.

Ovo je bilo korisno (1120) Čitaj više

Mogu li složiti sušilicu i perilicu rublja? Potvrđeno

Općenito je moguće sušilo i perilicu rublja složiti izravno jedno na drugo. To radi samo s modelima s prednjim utovarnim dijelom. Međutim, za to je poželjno koristiti odgovarajući pribor. To će spriječiti strojeve da vibriraju i padnu, a također sprječava oštećenje donjeg stroja.

Ovo je bilo korisno (1120) Čitaj više

Koja je razlika u upotrebi između perilice i sušilice rublja i zasebne perilice i sušilice rublja? Potvrđeno

Najveća prednost perilice-sušilice je što zauzima manje prostora. Međutim, zasebna sušilica moći će sušiti više od perilice i sušilice rublja. Perilica-sušilica također troši relativno više energije i zahtijeva više vremena.

Ovo je bilo korisno (1120) Čitaj više
Priručnik Vox WM8051-D Stroj za pranje rublja

Povezani proizvodi

Povezane kategorije