Priručnici za Güde Škare za živicu

U nastavku možete vidjeti sve modele Güde Škare za živicu čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Kako mogu znati da mi je makaza za živicu tupa? Potvrđeno

Kad se umjesto grana vuku grane, makaza za živicu je tupa i treba je naoštriti.

Ovo je bilo korisno (274) Čitaj više

Kako da naoštrim svoje oštrice škara za živicu? Potvrđeno

Oštrenje vaših noževa za živicu važno je za održavanje performansi i učinkovitosti alata. Za oštrenje oštrica trebat će vam turpija ili kamen za oštrenje posebno dizajniran za vrstu oštrice na vašim škarama za živicu.

Ovo je bilo korisno (158) Čitaj više

Kako mogu podmazati svoje oštrice škara za živicu? Potvrđeno

Podmazivanje vaših noževa škara za živicu pomoći će smanjiti trenje i trošenje, produžujući vijek trajanja alata. Koristite visokokvalitetno ulje za podmazivanje posebno dizajnirano za škare za živicu i nanesite malu količinu na oštrice nakon svake uporabe.

Ovo je bilo korisno (74) Čitaj više

Kako mogu spriječiti stvaranje hrđe na mojim oštricama škara za živicu? Potvrđeno

Hrđa može oštetiti vaše oštrice škara za živicu, smanjujući njihovu učinkovitost i životni vijek. Kako biste spriječili hrđu, temeljito očistite i osušite oštrice nakon svake uporabe i pohranite ih na suho, čisto mjesto. Također možete razmisliti o nanošenju zaštitnog premaza, poput ulja ili sredstva protiv hrđe, na oštrice prije nego ih pohranite.

Ovo je bilo korisno (43) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik Güde GHS 690 L Škare za živicu
Lengyel Pál 08-08-2022
Ne može niti prorezati granu od 5 mm.. proizvodi karakterističan zvuk blokiranja!! Ne možete se ni približiti opisanoj izvedbi!!


(Preveo Google)
Güde GHS 690 L Škare za živicu
Priručnik Güde GHS 690 L Škare za živicu
Reu 04-07-2020
Poštovani, škare za živicu GHS 690l rade, trimer još nije puno radio i apsolutno je oštar. Otvorio sam škare, Segering je bio isključen, vratio sam ga nakon vizualnog pregleda, ali škare su se blokirale čak i tankim granama. Mast je dobra, ovo što se sad pokvari, popravi ili baci, šteta je tek 2-3 godine.


(Preveo Google)
Güde GHS 690 L Škare za živicu