Priručnici za Güde Vrtne kosilice

U nastavku možete vidjeti sve modele Güde Vrtne kosilice čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Trebam li nositi zaštitu za sluh kada koristim vrtnu drobilicu? Potvrđeno

Da trebao bi. Iako se količina buke koju proizvodi vrtni drobilica može razlikovati od marke do modela, dugotrajna izloženost jakoj buci može prouzročiti trajno oštećenje sluha. Zbog toga je dobro nositi zaštitu za sluh.

Ovo je bilo korisno (254) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik Güde GH 2800 Vrtna kosilica
Luc Buisset 01-12-2020
Pozdrav nakon godinu dana korištenja više ne reže kako treba. Je li moguće izoštriti? Otpad se samo komprimira, ali ne reže ili drobi.


(Preveo Google)
Güde GH 2800 Vrtna kosilica
Priručnik Güde GH 2800 Vrtna kosilica
Picard Christophe 07-05-2020
Pozdrav, kupio sam gude 2800 drobilicu nemoguće staviti plastičnu kantu, možeš li mi reći kako izgleda


(Preveo Google)
Güde GH 2800 Vrtna kosilica
Priručnik Güde GH 2800 Vrtna kosilica
August TAES 09-07-2019
Navoj vijaka za zatvaranje poklopca valjka morat će se zamijeniti M5. Materijal od legure cinka nije idealan za otvaranje uređaja radi čišćenja. . To je riješeno zateznim remenom.Aluminijska kontra ploča valjka je razvučena na komade. izgleda identično istom dijelu ATIKA drobilice. . taj se novi dio može naručiti kod vas. . Unatoč svojim slabostima, to je solidan uređaj.


(Preveo Google)
Güde GH 2800 Vrtna kosilica