Priručnici za Slušni aparati

U nastavku možete vidjeti sve marke Slušni aparati čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Što označavaju ITE, ITC, CIC i BTE? Potvrđeno

Ovi akronimi označavaju način postavljanja slušnog aparata i znače sljedeće: ITE = U uhu, ITC = U kanalu, CIC = Potpuno u kanalu i BTE = Iza uha.

Ovo je bilo korisno (173) Čitaj više

Kako mogu čistiti i održavati svoj slušni aparat? Potvrđeno

Slušne aparate treba redovito čistiti suhom krpom i držati podalje od vlage. Također se preporučuje zamjena baterija prema potrebi i redoviti pregledi kod stručnjaka za slušne bolesti.

Ovo je bilo korisno (90) Čitaj više

Koliko dugo traju slušni aparati? Potvrđeno

Životni vijek slušnih pomagala može varirati ovisno o vrsti i kvaliteti uređaja. U prosjeku, slušni aparati mogu trajati od 3 do 7 godina. Važno je imati redovite preglede i održavanje kod stručnjaka za slušne bolesti kako bi se osigurala dugovječnost uređaja.

Ovo je bilo korisno (71) Čitaj više