Priručnici za Karlie Penjalice za mačke sa stupovima

U nastavku možete vidjeti sve modele Karlie Penjalice za mačke sa stupovima čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Imam mačje drvo. Trebam li i dalje škarati nokte svojoj mački? Potvrđeno

Ako mačka ostane unutra, moguće je da, osim korištenja mačjeg drveta, i nokte odsječete. Mačka kojoj je dopušteno vani trebaju nokte, na primjer kao obrambeni mehanizam.

Ovo je bilo korisno (39) Čitaj više

Koje je najbolje mjesto za mačje drvo? Potvrđeno

Iako najbolje mjesto ovisi o mnogim čimbenicima, općenito je dobro mjesto za mačje drvo blizu prozora. To omogućuje mački da se sunča i zabavlja gledajući van. Također, ne postavljajte stablo mačke preblizu kutije s pijeskom.

Ovo je bilo korisno (4) Čitaj više

Najnoviji komentari

Priručnik Karlie Banana Leaf III Penjalica za mačke sa stupovima
Gaby Motz 24-02-2021
Kod grebalice karlie Outdoor tkanina u košari i na tanjuru je poderana. Ima li rezervnih dijelova ili mogu dobiti tkaninu otpornu na vremenske uvjete? Inače je još uvijek u dobroj formi. Bilo bi mi jako drago primiti vaše povratne informacije. MfG Gaby Motz


(Preveo Google)
Karlie Banana Leaf III Penjalica za mačke sa stupovima