Priručnik Approx APPEB02GR E-čitač

Treba vam priručnik za Approx APPEB02GR E-čitač? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

APPEB02GR
Multimedia Colorbook 7” TFT
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 1.23 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Approx APPEB02GR E-čitač i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni s Approx APPEB02GR E-čitač?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Više o ovom priručniku

Razumijemo da je lijepo imati papirnati priručnik za svoj Approx APPEB02GR E-čitač. Uvijek možete preuzeti priručnik s naše web stranice i sami ga ispisati. Ako želite imati originalni priručnik, preporučujemo da kontaktirate Approx. Oni bi mogli osigurati originalni priručnik. Tražite li priručnik za svoj Approx APPEB02GR E-čitač na drugom jeziku? Odaberite željeni jezik na našoj početnoj stranici i potražite broj modela da vidite imamo li ga na raspolaganju.

Tehnički podaci

Marka Approx
Model APPEB02GR
Kategorija E-čitači
Vrsta datoteke PDF
Veličina datoteke 1.23 MB

Svi priručnici za Approx E-čitači
Više priručnika za E-čitači

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Što je ePub datoteka? Potvrđeno

ePub je skraćenica od "elektronička publikacija" i format je datoteke za e-knjige. Format ePub standardni je format datoteke koji se odnosi na e-knjige, ali imajte na umu: to nije slučaj s e-knjigama i e-čitačima iz Amazona.

Ovo je bilo korisno (69) Čitaj više

Jesu li e-čitači bolji za moje oči od LCD zaslona? Potvrđeno

Za razliku od ekrana na prijenosnim računalima, pametnim telefonima i tabletima, e-čitači su korisniji za naše oči. E-čitači koriste e-ink, tehnologiju prikaza poput papira koja replicira tintu na stranici. To rezultira znatno manjim naprezanjem očiju u usporedbi s čitanjem s LCD zaslona, ​​budući da ne smanjuje našu stopu treptanja. Preporučljivo je izbjegavati korištenje e-čitača preblizu vremena za spavanje jer ti uređaji emitiraju plavo svjetlo koje može imati negativan učinak na vaš san.

Ovo je bilo korisno (0) Čitaj više

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovdje možete podijeliti što mislite o Approx APPEB02GR E-čitač. Ako imate pitanja, prvo pažljivo pročitajte priručnik. Zahtjev za priručnik možete izvršiti putem našeg obrasca za kontakt.

Priručnik Approx APPEB02GR E-čitač

Povezani proizvodi

Povezane kategorije