Priručnici za LG Radioprijamnici za automobil

U nastavku možete vidjeti sve modele LG Radioprijamnici za automobil čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Što je DAB+? Potvrđeno
DAB+ nasljednik je signala FM i znači Digital Audio Broadcasting (digitalno emitiranje zvuka). Riječ je o digitalnom signalu koji omogućava više kanala u istoj širini pojasa, kao i lakše prebacivanje kanala.

Ovo je bilo korisno (432) Čitaj više
Koja je razlika između FM-a i AM-a? Potvrđeno
I FM i AM oblici su modulacije koji se upotrebljavaju za prijenos signala. FM znači Frequency Modulation (modulacija frekvencije), a AM Amplitude Modulation (modulacija amplitude). AM je najstariji oblik modulacije. Najveća je razlika to što je signal FM mnogo snažniji od signala AM.

Ovo je bilo korisno (232) Čitaj više
CD mi je zaglavljen u radiju automobila, što da radim? Potvrđeno
Neki radio u automobilima imaju značajku za izbacivanje zaglavljenih CD-a. Isključite automobil i istovremeno pritisnite tipku "uključi" i "izbaci" tijekom 10 sekundi. Ako to ne uspije, upalite automobil i pokušajte ponovo.

Ovo je bilo korisno (232) Čitaj više
Koja veličina radio uređaja odgovara mom automobilu? Potvrđeno
Postoje dvije standardne veličine radija za automobile, 1-DIN i 2-DIN. 1-DIN je standardni tanak versin, a 2-DIN je dvostruko veći od visine. 2-DIN radio u automobilima često ima mjesta za zaslon za prikaz navigacijskih informacija ili reprodukciju filmova.

Ovo je bilo korisno (195) Čitaj više