Priručnik LG LAC4700R Radioprijamnik za automobil

Treba vam priručnik za LG LAC4700R Radioprijamnik za automobil? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 0.95 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda LG LAC4700R Radioprijamnik za automobil i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim LG proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Što je DAB+? Potvrđeno
DAB+ nasljednik je signala FM i znači Digital Audio Broadcasting (digitalno emitiranje zvuka). Riječ je o digitalnom signalu koji omogućava više kanala u istoj širini pojasa, kao i lakše prebacivanje kanala.

Ovo je bilo korisno (366)
Koja je razlika između FM-a i AM-a? Potvrđeno
I FM i AM oblici su modulacije koji se upotrebljavaju za prijenos signala. FM znači Frequency Modulation (modulacija frekvencije), a AM Amplitude Modulation (modulacija amplitude). AM je najstariji oblik modulacije. Najveća je razlika to što je signal FM mnogo snažniji od signala AM.

Ovo je bilo korisno (188)
CD mi je zaglavljen u radiju automobila, što da radim? Potvrđeno
Neki radio u automobilima imaju značajku za izbacivanje zaglavljenih CD-a. Isključite automobil i istovremeno pritisnite tipku "uključi" i "izbaci" tijekom 10 sekundi. Ako to ne uspije, upalite automobil i pokušajte ponovo.

Ovo je bilo korisno (163)
Koja veličina radio uređaja odgovara mom automobilu? Potvrđeno
Postoje dvije standardne veličine radija za automobile, 1-DIN i 2-DIN. 1-DIN je standardni tanak versin, a 2-DIN je dvostruko veći od visine. 2-DIN radio u automobilima često ima mjesta za zaslon za prikaz navigacijskih informacija ili reprodukciju filmova.

Ovo je bilo korisno (136)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Priručnik LG LAC4700R Radioprijamnik za automobil