Priručnik - Camry CR 1033 Rezač papira

Treba vam priručnik za Camry CR 1033 Rezač papira? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 4.21 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Camry CR 1033 Rezač papira i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Camry proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Zašto se moj uništavač papira zaustavlja nakon određenog razdoblja? Potvrđeno
Rezači papira moraju se nakon nekog vremena ohladiti kako bi se spriječilo pregrijavanje. Vrijeme koje uređaj može raditi prije nego što se treba ohladiti razlikuje se između različitih marki i modela.

Ovo je bilo korisno (386)
Koliko često trebam namazati drobilicu za papir? Potvrđeno
Uz povremenu upotrebu dovoljno je podmazivanje drobilice papira jednom u dva mjeseca. Uz (vrlo) redovitu upotrebu možete primijetiti da uređaj ima poteškoća s usitnjavanjem ili da se papir lako zaglavi. To su znakovi da stroj treba podmazati.

Ovo je bilo korisno (10)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Camry.