Priručnici za Bugaboo Dječja kolica

U nastavku možete vidjeti sve modele Bugaboo Dječja kolica čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koje su prednosti i nedostaci upotrebe zračnih guma na kolicima? Potvrđeno
Najveća prednost zračnih guma na kolicima je što su vrlo udobne i za dijete i za osobu koja gura kolica. Zračne gume pružaju vlaženje na neravnim površinama poput šume ili plaže. Mana je što zračne gume mogu propasti.

Ovo je bilo korisno (80)
Koje su prednosti i nedostaci upotrebe pjenastih guma na kolicima? Potvrđeno
Najveća prednost pjenastih guma na kolicima je što ne mogu ići ravno. Pjenaste gume daju malo manje vlaženja od zračnih guma, ali su udobnije od čvrstih gume. Mnoga moderna kolica koriste kombinaciju čvrstih guma sprijeda i pjenastih guma straga, što kolica čini pokretnima i udobnima.

Ovo je bilo korisno (43)
Koje su prednosti i nedostaci upotrebe čvrstih guma na kolicima? Potvrđeno
Čvrste gume čine kolica vrlo okretnima. Nedostatak je što čvrste gume pružaju manje vlaženja i stoga su manje udobne od guma sa zrakom ili pjenom.

Ovo je bilo korisno (41)
Mogu li oprati tkaninu svojih kolica Bugaboo? Potvrđeno
Da, gotovo sve tkanine proizvoda Bugaboo mogu se prati u perilici. Uvijek provjerite naljepnicu s uputama za pranje na tkanini.

Ovo je bilo korisno (0)
Gdje mogu pronaći serijski broj svojih kolica Bugaboo? Potvrđeno
Serijski broj nalazi se na sredini kućišta i sastoji se od 7 ili 14 znamenki.

Ovo je bilo korisno (0)