Priručnik Duramaxx 10027856 Bicikl za prijevoz tereta

Treba vam priručnik za Duramaxx 10027856 Bicikl za prijevoz tereta? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 0.16 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Duramaxx 10027856 Bicikl za prijevoz tereta i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Duramaxx proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koji je pravi pritisak u gumama za bicikl? Potvrđeno
Gumu za bicikl treba prilično napuhati. Točan pritisak može biti različit za svaki bicikl i marku, ali općenito je dobro koristiti najmanje 3,5 do 4,5 bara. Idealan tlak često je naznačen na gumi.

Ovo je bilo korisno (5)
Gume na mojem biciklu su prazne, iako dugo nisam koristio bicikl, zašto je to tako? Potvrđeno
Gume za bicikle izrađene su od gume. Ovo je prirodni proizvod koji je sklon isušivanju. To se može dogoditi zbog izlaganja sunčevoj svjetlosti ili prolaska dužih vremenskih razdoblja. Osušena guma može puknuti ili puknuti tijekom prve vožnje.

Ovo je bilo korisno (2)
Koliko često trebam podmazivati ​​svoj biciklistički lanac? Potvrđeno
Pri normalnoj upotrebi lanac je najbolje podmazivati ​​jednom mjesečno. Povećajte ovu učestalost u slučaju intenzivne upotrebe. Podmazujte i nakon putovanja po jakoj kiši ili puno prašine.

Ovo je bilo korisno (1)
Što veličina kotača govori o mom biciklu? Potvrđeno
S većim kotačem prijeći ćete veću udaljenost jednim okretajem. Bez dodatnih brzina ili druge pomoći, to će često koštati i više napora. Stoga nije istina da će bicikli s većim kotačima ići brže.

Ovo je bilo korisno (1)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Duramaxx.
Priručnik Duramaxx 10027856 Bicikl za prijevoz tereta