Priručnik Einhell BT-RH 1250 Rotacijski čekić

Treba vam priručnik za Einhell BT-RH 1250 Rotacijski čekić? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 0.7 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Einhell BT-RH 1250 Rotacijski čekić i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Einhell proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koja je razlika između udarne bušilice i bušećeg čekića? Potvrđeno
Udarne bušilice mogu se upotrebljavati za bušenje rupa u zidovima od cigle i žbuke. Za bušenje rupa u betonskim zidovima potreban vam je bušeći čekić.

Ovo je bilo korisno (108)
Što Joule (J) znači u odnosu na rotacijske čekiće? Potvrđeno
Broj Joula pokazatelj je energije udara čekića. Za bušenje uobičajenih rupa u betonu dovoljan je rotacijski čekić s 2,2 J.

Ovo je bilo korisno (47)
Trebam li nositi zaštitu za sluh kada koristim bušilicu? Potvrđeno
Da trebao bi. Iako se količina buke koju bušilica može razlikovati od marke do modela, dugotrajna izloženost jakoj buci može uzrokovati trajno oštećenje sluha. Zbog toga je dobro nositi zaštitu za sluh.

Ovo je bilo korisno (14)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Einhell.