Priručnik Electrolux EFL90560OX Kuhinjska napa

Treba vam priručnik za Electrolux EFL90560OX Kuhinjska napa? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 15.36 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Electrolux EFL90560OX Kuhinjska napa i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Electrolux proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Kolika bi trebala biti udaljenost između štednjaka i nape? Potvrđeno
Može se razlikovati ovisno o proizvođaču, ali napa bi se općenito trebala nalaziti najmanje 65 centimetara iznad plinskog plamenika te najmanje 50 centimetara iznad električne ili indukcijske ploče. Na taj se način postiže bolja zaštita od požara.

Ovo je bilo korisno (944)
Želim znati starost svog Electrolux uređaja. Kako da to učinim? Potvrđeno
Pomoću serijskog broja možete odrediti starost svog proizvoda. To se može pronaći na vašem uređaju. Prvi znak serijskog broja označava godinu (tj .: 1 = 2001), a dva znaka nakon toga označavaju tjedan proizvodnje (tj.: 35 = 35. tjedan te godine). Dakle, serijski broj 13500016 označava da je stroj iz 35. tjedna 2001. godine.

Ovo je bilo korisno (366)
Treba li mi napa za napa sa motorom ili bez? Potvrđeno
Aspiratori s motorom namijenjeni su kada se zrak premješta izravno van. Aspirator za kuhanje bez motora namijenjen je kada postoji centralni ventilacijski sustav. Nikada ne spajajte nape s motorom na centralni ventilacijski sustav!

Ovo je bilo korisno (227)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Electrolux.