Priručnik Indesit WIDXL 126 S Perilica – sušilica

Treba vam priručnik za Indesit WIDXL 126 S Perilica – sušilica? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 0.74 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Indesit WIDXL 126 S Perilica – sušilica i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Indesit proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Moja perilica sa sušilicom proizvodi mnogo buke i/ili vibrira glasno, što mogu poduzeti u vezi s time? Potvrđeno
Moguće je da perilica sa sušilicom nije u ravnini. Možete je nivelirati namještanjem nožica. Problem je možda nastao i zbog umetanja prevelike količine odjeće u stroj. Ako ništa od navedenoga ne uzrokuje vaš problem, trebali biste se obratiti proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (1021)
Moja perilica-sušilica miriše, što mogu učiniti s tim? Potvrđeno
Postoje perilice-sušilice rublja sa samočišćenjem. Ako ove značajke nisu dostupne, moguće je dodati 100 ml bijelog octa ili 100gr kristala sode i pustiti da perilica-sušilica pokrene program od 90 ℃.

Ovo je bilo korisno (215)
Mogu li spojiti perilicu-sušilicu na produžni kabel? Potvrđeno
Uređaji koji zahtijevaju velike količine energije, poput perilice-sušilice rublja, ne mogu se priključiti na sve produžne kabele. Pogledajte kolika je potrošnja energije stroja za pranje i sušenje rublja, što je naznačeno u vatima, i provjeri može li produžni kabel to podnijeti. Postoje produžni kabeli s debljim kabelima koji su napravljeni za rukovanje većim uređajima.

Ovo je bilo korisno (84)
Koja je razlika u upotrebi između perilice i sušilice rublja i zasebne perilice i sušilice rublja? Potvrđeno
Najveća prednost perilice-sušilice je što zauzima manje prostora. Međutim, zasebna sušilica moći će sušiti više od perilice i sušilice rublja. Perilica-sušilica također troši relativno više energije i zahtijeva više vremena.

Ovo je bilo korisno (71)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Indesit.