Priručnici za Perilice – sušilice

U nastavku možete vidjeti sve marke Perilice – sušilice čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Moja perilica sa sušilicom proizvodi mnogo buke i/ili vibrira glasno, što mogu poduzeti u vezi s time? Potvrđeno

Moguće je da perilica sa sušilicom nije u ravnini. Možete je nivelirati namještanjem nožica. Problem je možda nastao i zbog umetanja prevelike količine odjeće u stroj. Ako ništa od navedenoga ne uzrokuje vaš problem, trebali biste se obratiti proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (1295) Čitaj više

Moja perilica-sušilica miriše, što mogu učiniti s tim? Potvrđeno

Postoje perilice-sušilice rublja sa samočišćenjem. Ako ove značajke nisu dostupne, moguće je dodati 100 ml bijelog octa ili 100gr kristala sode i pustiti da perilica-sušilica pokrene program od 90 ℃.

Ovo je bilo korisno (582) Čitaj više

Koja je razlika u upotrebi između perilice i sušilice rublja i zasebne perilice i sušilice rublja? Potvrđeno

Najveća prednost perilice-sušilice je što zauzima manje prostora. Međutim, zasebna sušilica moći će sušiti više od perilice i sušilice rublja. Perilica-sušilica također troši relativno više energije i zahtijeva više vremena.

Ovo je bilo korisno (337) Čitaj više

Mogu li spojiti perilicu-sušilicu na produžni kabel? Potvrđeno

Uređaji koji zahtijevaju velike količine energije, poput perilice-sušilice rublja, ne mogu se priključiti na sve produžne kabele. Pogledajte kolika je potrošnja energije stroja za pranje i sušenje rublja, što je naznačeno u vatima, i provjeri može li produžni kabel to podnijeti. Postoje produžni kabeli s debljim kabelima koji su napravljeni za rukovanje većim uređajima.

Ovo je bilo korisno (275) Čitaj više