Priručnici za Ormarići za vino

U nastavku možete vidjeti sve marke Ormarići za vino čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li čuvati crveno i bijelo vino u istom ormariću za vina? Potvrđeno

Da. Crveno i bijelo vino poslužuju se na različitim temperaturama, no idealna temperatura za čuvanje ista je, odnosno 12 °C.

Ovo je bilo korisno (278) Čitaj više

Ako želim da moj hladnjak-zamrzivač bude hladniji, trebam li odabrati višu ili nižu postavku? Potvrđeno

Kod većine zamrzivača s višim postavkama veće podešavanje znači da će se stroj jače hladiti. S nižom postavkom, stroj će se hladiti manje tvrdo, a temperatura u hladnjaku i zamrzivaču bit će viša.

Ovo je bilo korisno (200) Čitaj više

Kupio sam novu vitrinu za vino, mogu li je odmah uključiti? Potvrđeno

Ne, vitrina za vino mora stajati u uspravnom položaju najmanje 4 sata prije nego što se može uključiti. To je zato što se tekućina za hlađenje treba taložiti.

Ovo je bilo korisno (160) Čitaj više

Koliko treba da moj hladnjak dosegne zadanu temperaturu nakon što ga uključim? Potvrđeno

To ovisi o veličini, starosti i modelu hladnjaka. Može potrajati nekoliko sati do 24 sata dok hladnjak ne dosegne zadanu temperaturu. Postupak se može ubrzati stavljanjem nekvarljive robe u hladnjak. Temperatura u hladnjaku ne može se pravilno izmjeriti osjećajući zrak iznutra. Najbolji način da se utvrdi je li hladnjak postigao zadanu temperaturu je da u hladnjak stavite čašu vode s termometrom.

Ovo je bilo korisno (138) Čitaj više