Priručnici za AEG Ormarići za vino

U nastavku možete vidjeti sve modele AEG Ormarići za vino čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Mogu li čuvati crveno i bijelo vino u istom ormariću za vina? Potvrđeno
Da. Crveno i bijelo vino poslužuju se na različitim temperaturama, no idealna temperatura za čuvanje ista je, odnosno 12 °C.

Ovo je bilo korisno (176)
Kupio sam novu vitrinu za vino, mogu li je odmah uključiti? Potvrđeno
Ne, vitrina za vino mora stajati u uspravnom položaju najmanje 4 sata prije nego što se može uključiti. To je zato što se tekućina za hlađenje treba taložiti.

Ovo je bilo korisno (101)
Ako želim da moj hladnjak-zamrzivač bude hladniji, trebam li odabrati višu ili nižu postavku? Potvrđeno
Kod većine zamrzivača s višim postavkama veće podešavanje znači da će se stroj jače hladiti. S nižom postavkom, stroj će se hladiti manje tvrdo, a temperatura u hladnjaku i zamrzivaču bit će viša.

Ovo je bilo korisno (98)
Koliko treba da moj hladnjak dosegne zadanu temperaturu nakon što ga uključim? Potvrđeno
To ovisi o veličini, starosti i modelu hladnjaka. Može potrajati nekoliko sati do 24 sata dok hladnjak ne dosegne zadanu temperaturu. Postupak se može ubrzati stavljanjem nekvarljive robe u hladnjak. Temperatura u hladnjaku ne može se pravilno izmjeriti osjećajući zrak iznutra. Najbolji način da se utvrdi je li hladnjak postigao zadanu temperaturu je da u hladnjak stavite čašu vode s termometrom.

Ovo je bilo korisno (50)