Priručnici za Electrolux Perilice – sušilice

U nastavku možete vidjeti sve modele Electrolux Perilice – sušilice čije priručnike imamo. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaš se model ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Moja perilica sa sušilicom proizvodi mnogo buke i/ili vibrira glasno, što mogu poduzeti u vezi s time? Potvrđeno
Moguće je da perilica sa sušilicom nije u ravnini. Možete je nivelirati namještanjem nožica. Problem je možda nastao i zbog umetanja prevelike količine odjeće u stroj. Ako ništa od navedenoga ne uzrokuje vaš problem, trebali biste se obratiti proizvođaču.

Ovo je bilo korisno (1073)
Želim znati starost svog Electrolux uređaja. Kako da to učinim? Potvrđeno
Pomoću serijskog broja možete odrediti starost svog proizvoda. To se može pronaći na vašem uređaju. Prvi znak serijskog broja označava godinu (tj .: 1 = 2001), a dva znaka nakon toga označavaju tjedan proizvodnje (tj.: 35 = 35. tjedan te godine). Dakle, serijski broj 13500016 označava da je stroj iz 35. tjedna 2001. godine.

Ovo je bilo korisno (438)
Moja perilica-sušilica miriše, što mogu učiniti s tim? Potvrđeno
Postoje perilice-sušilice rublja sa samočišćenjem. Ako ove značajke nisu dostupne, moguće je dodati 100 ml bijelog octa ili 100gr kristala sode i pustiti da perilica-sušilica pokrene program od 90 ℃.

Ovo je bilo korisno (271)
Koja je razlika u upotrebi između perilice i sušilice rublja i zasebne perilice i sušilice rublja? Potvrđeno
Najveća prednost perilice-sušilice je što zauzima manje prostora. Međutim, zasebna sušilica moći će sušiti više od perilice i sušilice rublja. Perilica-sušilica također troši relativno više energije i zahtijeva više vremena.

Ovo je bilo korisno (126)
Mogu li spojiti perilicu-sušilicu na produžni kabel? Potvrđeno
Uređaji koji zahtijevaju velike količine energije, poput perilice-sušilice rublja, ne mogu se priključiti na sve produžne kabele. Pogledajte kolika je potrošnja energije stroja za pranje i sušenje rublja, što je naznačeno u vatima, i provjeri može li produžni kabel to podnijeti. Postoje produžni kabeli s debljim kabelima koji su napravljeni za rukovanje većim uređajima.

Ovo je bilo korisno (115)