Priručnik Electrolux EDH3487RDW Sušilica

Treba vam priručnik za Electrolux EDH3487RDW Sušilica? U nastavku možete pregledati i besplatno preuzeti priručnik u PDF-u. U njemu se nalaze i česta pitanja, ocjene proizvoda te povratne informacije korisnika kako bi se zajamčila njegova optimalna upotreba. Ako ovo nije priručnik koji tražite, obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

pdf2htmlEX
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 29.71 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Electrolux EDH3487RDW Sušilica i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni ovim Electrolux proizvodom?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Zašto je bubanj u sušilici rublja veći od bubnja u stroju za pranje rublja, iako imaju isti kapacitet? Potvrđeno
Sušilici je potreban zrak za sušenje rublja. Za to je potreban prostor, stoga je bubanj veći.

Ovo je bilo korisno (2622)
Želim znati starost svog Electrolux uređaja. Kako da to učinim? Potvrđeno
Pomoću serijskog broja možete odrediti starost svog proizvoda. To se može pronaći na vašem uređaju. Prvi znak serijskog broja označava godinu (tj .: 1 = 2001), a dva znaka nakon toga označavaju tjedan proizvodnje (tj.: 35 = 35. tjedan te godine). Dakle, serijski broj 13500016 označava da je stroj iz 35. tjedna 2001. godine.

Ovo je bilo korisno (367)
Koja je razlika između kondenzatorske i ventilacijske sušilice? Potvrđeno
U kondenzatorskoj sušilici kondenzirana vodena para odvodi se i sakuplja u unutarnjem spremniku. U ventiliranoj sušilici vrući, vlažni zrak odvodi se kroz crijevo, na primjer kroz prozor. Ventilirana sušilica jeftinija je za upotrebu od kondenzatorske

Ovo je bilo korisno (354)
Mogu li složiti sušilicu i perilicu rublja? Potvrđeno
Općenito je moguće sušilo i perilicu rublja složiti izravno jedno na drugo. To radi samo s modelima s prednjim utovarnim dijelom. Međutim, za to je poželjno koristiti odgovarajući pribor. To će spriječiti strojeve da vibriraju i padnu, a također sprječava oštećenje donjeg stroja.

Ovo je bilo korisno (315)
Mogu li sušilo spojiti na produžni kabel? Potvrđeno
Uređaji koji zahtijevaju velike količine energije, poput sušilice, ne mogu se priključiti na sve produžne kabele. Pogledajte kolika je potrošnja energije sušilice, što je naznačeno u vatima, i provjeri može li produžni kabel to podnijeti. Postoje produžni kabeli s debljim kabelima koji su napravljeni za rukovanje većim uređajima.

Ovo je bilo korisno (200)
Koja je razlika u upotrebi između perilice i sušilice rublja i zasebne perilice i sušilice rublja? Potvrđeno
Najveća prednost perilice-sušilice je što zauzima manje prostora. Međutim, zasebna sušilica moći će sušiti više od perilice i sušilice rublja. Perilica-sušilica također troši relativno više energije i zahtijeva više vremena.

Ovo je bilo korisno (64)

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovaj priručnik izvorno je objavio Electrolux.