Priručnici za Eliptični bicikli

U nastavku možete vidjeti sve marke Eliptični bicikli čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koja je razlika između trenažera s zamašnjakom sprijeda ili straga? Potvrđeno

Cross trenažeri koji imaju zamašnjak straga često su manji. Na ovim cross trenažerima možete općenito napraviti i manje korake. Kad je zamašnjak sprijeda, vježbač za poprečnu vožnju uglavnom je veći i omogućuje vam veće korake.

Ovo je bilo korisno (247) Čitaj više

Koji se mišići treniraju kada se koristi cross trener? Potvrđeno

Kada pravilno koristite cross trainer trenirate gotovo sve mišiće. Tijekom treninga koristite mišiće leđa, ramena, ruku, trbuha, gluteusa i nogu.

Ovo je bilo korisno (230) Čitaj više

Je li mi korištenje cross trenera stresno za koljena? Potvrđeno

Ne. Tijekom vježbe noge stoje na pedalama i radite glatke pokrete. To znači da se na koljena ne primjenjuje sila, kao što je slučaj s primjerice trčanjem.

Ovo je bilo korisno (201) Čitaj više

Koliko vježbanja treba prosječnoj odrasloj osobi? Potvrđeno

Kao odrasla osoba dobra je ideja izvoditi umjereno intenzivne vježbe ukupno najmanje 2,5 sata tjedno. Idealno je da se to rasporedi na nekoliko dana.

Ovo je bilo korisno (43) Čitaj više

Koliki je maksimalni broj otkucaja srca tijekom vježbanja? Potvrđeno

Općenito, možete uzeti broj otkucaja srca od 220 i oduzeti svoju dob. Dakle, za osobu od 48 godina maksimalni broj otkucaja srca bio bi 220 minus 48 što je jednako 172. Ako niste sigurni u svoje osobno stanje, svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom.

Ovo je bilo korisno (23) Čitaj više