Priručnici za Sobni bicikli

U nastavku možete vidjeti sve marke Sobni bicikli čije priručnike imamo. Kliknite na marku za prikaz popisa svih modela. Pogledajte i česta pitanja na dnu stranice za korisne savjete o proizvodu. Vaša se marka ne nalazi na popisu? Obratite nam se.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Česta pitanja

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Moj sobni bicikl pušta pedale, što mogu učiniti? Potvrđeno

U većini slučajeva zvukove uzrokuju pedale. To se može riješiti uzimanjem i ponovnim pravilno montiranjem. Također je moguće da unutar kućišta postoji olabavljeni kabel koji dolazi u dodir s pokretnim dijelovima. Uklonite kućište i priključite kabel na ispravno mjesto ili ne dolazite u kontakt s pokretnim dijelovima.

Ovo je bilo korisno (1089) Čitaj više

Koji se mišići treniraju kada se koristi sobni bicikl? Potvrđeno

Kada pravilno koristite sobni bicikl, trenirate mišiće trbuha, gluteusa i nogu.

Ovo je bilo korisno (691) Čitaj više

Koliki je maksimalni broj otkucaja srca tijekom vježbanja? Potvrđeno

Općenito, možete uzeti broj otkucaja srca od 220 i oduzeti svoju dob. Dakle, za osobu od 48 godina maksimalni broj otkucaja srca bio bi 220 minus 48 što je jednako 172. Ako niste sigurni u svoje osobno stanje, svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom.

Ovo je bilo korisno (25) Čitaj više

Koliko vježbanja treba prosječnoj odrasloj osobi? Potvrđeno

Kao odrasla osoba dobra je ideja izvoditi umjereno intenzivne vježbe ukupno najmanje 2,5 sata tjedno. Idealno je da se to rasporedi na nekoliko dana.

Ovo je bilo korisno (23) Čitaj više