Priručnik Niceboy X-Fit GPS Uređaj za praćenje aktivnosti

Trebate priručnik za svoj Niceboy X-Fit GPS Uređaj za praćenje aktivnosti? U nastavku možete pogledati i besplatno preuzeti PDF priručnik na hrvatskom jeziku. Ovaj proizvod trenutno ima 3 često postavljanih pitanja, 0 komentara i ima 0 glasova. Ako ovo nije priručnik koji želite, kontaktirajte nas.

Vaš je proizvod neispravan i priručnik ne nudi rješenja? Otvorite Repair Café za besplatne usluge popravka.

Priručnik

Loading…

1
X-FIT GPS
MANUAL
Preuzmite priručnik na hrvatskom jeziku (PDF, 0.56 MB)
(Čuvajte okoliš i ovaj priručnik ispišite samo ako je nužno)

Loading…

Ocjena

Ostavite ocjenu proizvoda Niceboy X-Fit GPS Uređaj za praćenje aktivnosti i recite nam što mislite o njemu. Želite podijeliti svoje iskustvo s proizvodom ili postaviti pitanje? Ostavite komentar na dnu stranice.
Jeste li zadovoljni s Niceboy X-Fit GPS Uređaj za praćenje aktivnosti?
Da Ne
Prvi ocijenite ovaj proizvod
0 glasovi

Pridružite se razgovoru o ovom proizvodu

Ovdje možete podijeliti što mislite o Niceboy X-Fit GPS Uređaj za praćenje aktivnosti. Ako imate pitanja, prvo pažljivo pročitajte priručnik. Zahtjev za priručnik možete izvršiti putem našeg obrasca za kontakt.

Više o ovom priručniku

Razumijemo da je lijepo imati papirnati priručnik za svoj Niceboy X-Fit GPS Uređaj za praćenje aktivnosti. Uvijek možete preuzeti priručnik s naše web stranice i sami ga ispisati. Ako želite imati originalni priručnik, preporučujemo da kontaktirate Niceboy. Oni bi mogli osigurati originalni priručnik. Tražite li priručnik za svoj Niceboy X-Fit GPS Uređaj za praćenje aktivnosti na drugom jeziku? Odaberite željeni jezik na našoj početnoj stranici i potražite broj modela da vidite imamo li ga na raspolaganju.

Tehnički podaci

Marka Niceboy
Model X-Fit GPS
Kategorija Uređaji za praćenje aktivnosti
Vrsta datoteke PDF
Veličina datoteke 0.56 MB

Svi priručnici za Niceboy Uređaji za praćenje aktivnosti
Više priručnika za Uređaji za praćenje aktivnosti

Često postavljana pitanja o Niceboy X-Fit GPS Uređaj za praćenje aktivnosti

Naš tim za podršku pretražuje korisne informacije o proizvodu i odgovore na česta pitanja. Ako u častim pitanjima naiđete na netočne informacije, obratite nam se putem obrasca za kontakt.

Koliko je koraka preporučena dnevna količina za odrasle? Potvrđeno

Za dovoljno vježbanje potrebno je poduzeti najmanje 10 000 koraka dnevno. Za osobe starije od 65 godina ovaj iznos iznosi 8.000 koraka.

Ovo je bilo korisno (127) Čitaj više

Koliko vježbanja treba prosječnoj odrasloj osobi? Potvrđeno

Kao odrasla osoba dobra je ideja izvoditi umjereno intenzivne vježbe ukupno najmanje 2,5 sata tjedno. Idealno je da se to rasporedi na nekoliko dana.

Ovo je bilo korisno (5) Čitaj više

Koliki je maksimalni broj otkucaja srca tijekom vježbanja? Potvrđeno

Općenito, možete uzeti broj otkucaja srca od 220 i oduzeti svoju dob. Dakle, za osobu od 48 godina maksimalni broj otkucaja srca bio bi 220 minus 48 što je jednako 172. Ako niste sigurni u svoje osobno stanje, svakako se posavjetujte sa svojim liječnikom.

Ovo je bilo korisno (4) Čitaj više
Priručnik Niceboy X-Fit GPS Uređaj za praćenje aktivnosti

Povezani proizvodi

Povezane kategorije